An Unbiased View of پمپ شیمیایی
An Unbiased View of پمپ شیمیایی
Blog Article
اغلب در صنایع غذایی، شیمیایی، رنگ سازی، داروسازی، رسوب زدایی و … از این پمپ استفاده می شود. ایمنی بالا، عملکرد خوب در انتقال سیالات خورنده و حفاظت از محیط زیست از مهمترین مزایای پمپ ضد اسید است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کاربرد پمپ پلیمری و مشخصات فنی آن، تا انتهای این متن با ما همراه باشید.
نکته مهمی که در این مقاله نیز بارها به آن اشاره کردیم این است که مهمترین نقطه تمایز این پمپ ها در جنس مقاوم آن هاست. این جنس ها در برابر سیال های خورده بسیار مقاوم هستند.
عمودی – این پمپ ها دارای سایز کوچکتری هستند و آنها را برای کاربردهایی که فضا محدود است مناسب می کند.
علت نامگذاری این پمپ های صنعتی با نام “پمپ ضد اسید” این است که با استفاده از پلیمرهای قوی، بستر مناسب برای حرکت سیالات خورنده فراهم شده است.
در ابتدای کار این سوال برای شما پیش خواهد که پمپ پلیمری چیست؟ به پمپهایی که به منظور پمپاژ انواع حلالها، سیالات شیمیایی، اسیدها، بازها و… مورد استفاده قرار میگیرند، پمپ بدون آب بندی و یا پلیمری هستند.
با این تنوع ، پمپ ها برای کاربردهای بی شمار انتقال مایعات در تنظیمات مختلف مناسب هستند.
داداش جک گفتی ؟ چطوری اف۱۴ رو از اف۱۸ برتر دونستی درحالی که رادار اف۱۴ یه رادار پالس داپلر قدیمی…
این پمپ برای انتقال و پمپاژ انواع سیالات مورد استفاده قرار میگیرد. به همین علت نیاز است تا در ساخت و استفاده از آن به نکات مختلفی توجه گردد که هرکدام از آنها اهمیت مخصوص خود را دارند.
محفظه یاد شده که محل تولید فشار آب است از طریق پیچ روی بدنه و شافت به بدنه الکتروموتور متصل می شوند.
از دیگر نامهای این محصول میتوان به پمپ مگنتی اشاره کرد.
زمانی که پرههای پروانه به چرخش در میآیند، سیال مورد نظر به شتاب در میآید. زمانی که جابهجایی انجام میشود، انرژی جنبشی سیال نیز افزایش پیدا میکند.
تا این جا متوجه شده more info ایم که انواع پمپ پلیمری در حالت کلی کاربردی برابر با پمپ های عادی و معمولی دارند. یعنی با ایجاد تفاوت فشار عملا سیال را از یک نقطه با فشار مشخص به نقطه ای دیگر منتقل کنند. اما بحث اینجاست که سیال هایی مانند انواع اسید ها، محلول های بازی، انواع مواد شیمیایی و … که به نوعی نیاز صنایع امروز هستند عملا دشمن درجه اول فلزات و آلیاژ های فلزی می باشند.
پروانه پمپ سانتریفیوژی از طریق یک الکتروموتور محرک و توسط شافت، با سرعت بسیار بالایی شروع به چرخش نموده و مایعی که در ناحیه پره قرار گرفته است را به چرخش وا می دارد.
پمپ های شیمیایی گریز از مرکز با استفاده از انرژی چرخشی تأمین شده توسط پروانه ، مواد شیمیایی را با خیال راحت و کارآمد جابجا می کنند.